Humor info

Clipjes maken met veel plezier, acteren met de gekste bekken en alles monteren en afwerken op de computer. Dat is door onze ogen bekeken: LOL MAKEN!!!. Er zijn geen leukere momenten als die op een set, ergens in de bossen of aan zee. Lekker gek doen, plezier maken en daarna een feestje organiseren. Gewoon even weg uit de dagelijkse sleur en pret maken. Dat is wat wij doen als hobby!!! Super Grappige, funny, erg coole videoclips en beelden om in je broek te doen van het lachen. Of stom geweg je verklappen tijdens een opname, waar een leuke blooper uit komt. Hihi, of een marginale personage schetsen en jezelf inleven in die toch wel complexe wereld.

We proberen om onze amateurfilmpjes goed verstaanbaar te maken, in onze eigen moedertaal en het liefst met ondertiteling. Natuurlijk moet je als bezoeker weten dat de clips op onze lolsite geen budget hebben. Wat wil betekenen dat pruiken, hoeden, grappige kledij en lachwekkende voorwerpen stuk voor stuk uit de knutselkamer komen.

Lach je krom met de maandelijkse truc van de maand of het regelmatig geüpdate dialect van de maand. Dood gewoon plezierig en leuk om naar te kijken. Een stielman die met veel moed zijn trucje toont, waarna het doodgewoon mislukt en boer Karel die zijn dialect zonder zich te schamen laat horen op de homepage. Kijk naar Redactie Spotlight, hoe een redacteur van een klein dagblad telkens opnieuw speciale personages opzoekt. Een redacteur die af en toe de spot drijft en niet terugdeinst voor een mopje. Of zie naar de parodieën van bvb de stoel, echt de moeite waard. Wedden dat je binnenpretjes krijgt!

Onze clips worden ook bij youtube en filmpjes pagina’s geplaatst om toch wat bekijks te hebben. We zijn onze kijkers ook dankbaar als ze onze lachsite promoten op hun eigen site of een link plaatsen. Ook als ze het doorvertellen aan familie en vrienden, of een tekstje plaatsen in ons gastenboek of ergens op een internetpagina.

Bekijk rustig onze video’s en plaats gerust jouw mening. Suggesties, ideeën en reacties zijn welkom (graag zelfs)

Ons contacteren kan via www.humormakers.be of stuur een e-mail naar bennybourgois(at)hotmail.com.

Onze auteurs, regisseurs, acteurs, monteerders, kortom alles wat met onze filmpjes te maken heeft komt allemaal uit het doen en laten van Benny Bourgois, Tony Bourgois en Silvy Bourgois. We wensen je met spontane gevoelens, een geestig kijkmoment toe.

MVG TenB Bourgois.